Recent News

Houzz Tour: 2-Story Addition Gives an 1890s Cottage a Bathroom (25 photos)

That the couple wanted to avoid having columns in the open-plan space was another factor in the decision, but it enabled them to create a light, airy living space that’s easy to move around.

“We wanted the open-plan kitchen, dining and living area to be the main hub for entertaining and everyday use,” Stephen says.

The kitchen is in the rear left-hand corner of the room. “There’s a long wall here, so it meant we could put a run of units along it,” he says.

On the right side, a tall cabinet houses the water heater, fuse box and plumbing controls. On the left is the refrigerator.

For the end of the kitchen corridor, Stephen designed a window where people can sit and talk to the cook.

Original Link...

0 comments
Report